2 Aralık 2014 Salı

Gittigidiyor dan 100 TL WorldPuan Kampanyası !

Worldcard sahiplerine özel, tek seferde gerçekleştirilen 500-999 TL arası işlemlere 50 TL, 1000 TL ve üzeri işlemlere ise 100 TL Worldpuan hediye edilecek.

1 - 31 Aralık Yapı Kredi Worldpuan Kampanyası
Kampanya kapsamında Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte, TEB Worldcard sahipleri 01-31 Aralık 2014 tarihleri (bu tarihler dahil) arasında tek seferde gerçekleştirecekleri 500 TL - 999,99 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerde 50 TL worldpuan, tek seferde gerçekleştirecekleri 1.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde ise 100 TL worldpuan kazanacaklardır.
Kampanya kart bazında değil, banka müşterisi bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir.
Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 100 TL olacaktır. Kazanılan Worldpuanlar; Worldpuan ile alışveriş yapılan her yerde kullanılabilir. GittiGidiyor'da kredi kartı puanları ile ödeme yapılamamaktadır.
GittiGidiyor'da gerçekleştirilen Worldpuan kampanyaları birbiriden bağımsızdır. Eski tarihli bir kampanyadan faydalanan bir kullanıcı bu kampanyadan da faydalanabilecektir.
Kazanılan Worldpuan'lar 15 Ocak 2015 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 26 Ocak 2015'tir. Kullanılmayan Worldpuan'lar 27 Ocak 2015 tarihi itibari ile geri alınacaktır.
Business kartlar, Vakıfbank Worldcard, banka kartları ve PayPal ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.
Yapı Kredi Bankası ve GittiGidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.


KAMPANYADAN FAYDALANMAK İÇİN TIKLAYIN !





11:03 Yorum Yok

0 yorum:

Yorum Gönder